Camerabeveiliging Ede

Camera installatie in Ede

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Ede

Bent u gevestigd in de regio Ede en heeft u behoefte aan een camerabeveiligingssysteem voor uw woning of commerciële ruimte? Zoek niet verder, Securetech is er voor u. Met ruim 15 jaar ervaring in de sector bieden wij een veilige en betrouwbare oplossing voor uw behoeften.

Vraag nu een gratis offerte aan binnen 24 uur, of neem direct contact op met onze specialisten via: 088 411 45 00 voor advies op maat.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regio Ede is Securetech uw partner voor klantgerichte service en hoogstaande ondersteuning. Wij bieden u levenslange assistentie bij onze producten en diensten, samen met 2 jaar garantie en kosteloze software-updates.

Of het nu gaat om een complex project of een simpele vraag, wij zijn er om u van deskundig advies te voorzien. Met een gratis offerte binnen 24 uur en een gegarandeerde snelle installatie, kunt u rekenen op onze expertise.

Securetech begrijpt de behoeften van eindgebruikers als het gaat om camerabeveiliging. Onze aanpak is gebaseerd op het PPKR-concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit, en Resultaat. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en complexe installaties van begin tot eind. Daarbij zorgen we voor een vlotte oplevering, onberispelijke service en robuuste garantievoorwaarden.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Ede

Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk kan zijn om precies te bepalen welke bewakingscamera bij uw situatie past, of zelfs hoeveel camera’s u nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren in deze keuzes, zodat u de best mogelijke oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs helpen u graag op weg van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Ede?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.