Camerabeveiliging buiten

Geschikt tegen alle weersomstandigheden.

Wij installeren professionele camerabeveiliging systemen geschikt voor buiten die garantie geven op: kraakhelder beeldkwaliteit en live meekijken overal ter wereld. Onze camera’s zijn geschikt voor in- en rondom uw woning of bedrijfspand, dag- en nacht. Als u kiest voor Securetech, bent u verzekerd van een veilig pand.

Camerabeveiliging buiten speelt een cruciale rol in de veiligheid van uw dierbaren en medewerkers, en ook in de bescherming van uw bedrijf of woning. Vooral tijdens de avonduren is het van belang om goed zicht te hebben op wat er om uw pand gebeurt. Ons systeem biedt 24/7 opnames en levert kraakhelder bewijsmateriaal bij eventuele incidenten. Zoals het gezegde gaat: voorkomen is beter dan genezen.

Laat ons beschermen waar hard voor is gewerkt

Vandaag de dag leven we in een onzekere tijd en veel mensen kiezen pas voor camerabeveiliging als het al te laat is. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing. Bij ons staat kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop.

Professionele camerabeveiliging met installatie van A tot Z

Laat u volledig ontzorgen en vertrouw de installatie toe aan onze vakbekwame installateurs. Bij een hoogwaardig camerabeveiligingssysteem hoort een even hoogwaardige installatie. Om de betrouwbaarheid te waarborgen, werken wij enkel met bekabelde systemen.

Bij het wegwerken van de kabels benaderen we uw bedrijfspand of woning met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid, alsof het ons eigen is. Vanuit een beveiligingsperspectief kiezen we altijd voor de meest strategische route voor de kabels, van de camera naar de opnamerecorder.

Een geweldig bedrijf waar de klant nog echt koning is. Fijn om mee samen te werken. Goede service en veel kennis van zaken.
– Nick en zijn gezin

Onze klanten

Op korte termijn bij u buiten geïnstalleerd

Wij bellen u graag

Weet u niet waar u moet beginnen? Laat u door ons adviseren. Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken?

Kraakhelder nachtzicht, zelfs als het buiten regent

Onze camera’s waken, wanneer u rust. Terwijl u slaapt of even een moment voor uzelf neemt, blijven onze geavanceerde camera’s alert op elke beweging. Onze geavanceerde camera’s zijn uitgerust met zowel infrarood- als warme ledverlichting. Hierdoor kunnen ze zelfs in de meest duistere omstandigheden nog kleuren waarnemen.  

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabeveiliging? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning of een vrijstaande villa, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Onze systemen

Bij Securetech bieden we betrouwbare camerabeveiliging aan voor zowel binnen– als buitengebruik, variërend in beeldkwaliteit. Elke camera is vandaalbestendig, heeft een IP67-certificering en is NDAA compliant.

Dankzij A.I. technologie onderscheiden onze camera’s personen en voertuigen, met haarscherpe beelden tot 4K Ultra HD. De ingebouwde verlichting garandeert heldere nachtbeelden tot 50 meter. Onze specialisten staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Bij Securetech staan eenvoud, expertise en service centraal.

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met fijne details tot wel 4K UHD. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere situatie past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Slimme camerabeveiliging

Ontdek de geavanceerde functies van onze slimme camera’s! Dankzij de A.I. technologie kunnen ze personen en voertuigen herkennen, line-crossdetectie en gezichten detecteren en nog veel meer. Ons deskundige team zorgt voor een zorgvuldige programmering en garandeert een feilloze werking.

Welke camera heeft u buiten nodig?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke beveiligingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. Daarom is een goed advies van essentieel belang. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Laten we samen een cameraplan maken

Of u nu te maken heeft met een ingewikkelde situatie waarbij meerdere beveiligingscamera’s nodig zijn, of advies wilt over de beste plek voor uw camera’s om het maximale eruit te halen, wij staan voor u klaar. Samen zorgen we voor het beste cameraplan voor uw situatie.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan het afstellen van uw camera’s en controleren systematisch hun functionaliteit zoals het instellen van intelligente functies. Na deze gedetailleerde afstelling worden de camera’s gereinigd en optimaal voorbereid voor gebruik. 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de betrouwbaarheid en werking van uw beveiligingssysteem, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op de beveiliging die het biedt.

State-of-the-art camerabeveiliging

Bij Securetech staat gebruiksgemak voorop. Onze camera’s zijn eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd betrouwbaar. Samen met onze service zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de beste camerasysteem. We focussen op technologie die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, zodat u altijd met gemak op ons camerasysteem kunt vertrouwen.

Kijk altijd mee met uw woning of bedrijf

Met de bijgeleverde software voor uw telefoon, tablets en computers blijft u overal en altijd verbonden met uw woning of bedrijf. Ontvang onmiddellijk meldingen bij verdachte activiteiten en sla de beelden snel en gemakkelijk op, of u nu thuis bent of op vakantie. Voor het gebruik van onze software worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint vanaf incl. btw € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw camerasysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. 

Of het nu om uw woning of bedrijf gaat, wij zorgen voor uw veiligheid en privacy. Bij het installeren van camera’s houden we rekening met privacywetten en nemen maatregelen om de privacy van omwonenden te beschermen. We voorzien in waarschuwingsstickers en volgen strikte richtlijnen voor het delen van camerabeelden. Uw veiligheid en wettelijke naleving zijn onze prioriteit.

Wilt u probleemloos? kies dan niet voor draadloos. Wanneer u camera’s laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen verstoord worden door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, zijn gevoelig voor verstoring door stroompieken. Het kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert deze risico’s.

Voor zowel uw woning als bedrijf maken we optimaal gebruik van de bestaande faciliteiten en infrastructuur. We kunnen bijvoorbeeld kabels laten lopen via bestaande industriële kabelgoten, ze integreren in systeemplafonds (indien aanwezig) of aansluiten op uw huidige netwerkinfrastructuur. Andere mogelijkheden, zoals het gebruik van kruipruimtes of patchpunten (indien beschikbaar), behoren ook tot de opties. Als het nodig is, kunnen we zelfs kabels ondergronds leggen. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en esthetisch verantwoord wordt afgewerkt.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw woning of bedrijfspand met het grootste respect, alsof het onze eigen is. Voor beveiligingsdoeleinden kiezen we de beste route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, die meestal in de meterkast is geplaatst. Bekijk ons meest recente werk.

Absoluut. Wij installeren camerapalen speciaal ontworpen voor camerabeveiliging. Onze camerapalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en standaard verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL9010), zwart (RAL9005) en zilver.

Indien u een specifieke RAL-kleur wenst, is dat ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden kunnen zijn. Wilt u ook graag een paal bij uw bedrijf of woning? Vraag een offerte op maat aan.

Camerabewaking dient verschillende essentiële doelen in de beveiliging van zowel privé- als bedrijfslocaties:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers of vandalen afschrikken, waardoor de kans op ongewenste incidenten vermindert.

 2. Opsporingsdoeleinde: In het geval van een beveiligingsincident zijn camerabeelden een onmisbaar hulpmiddel. Ze bieden concreet bewijsmateriaal dat kan helpen bij de opsporing en identificatie van daders, wat vaak effectiever is dan een alarmsysteem.

 3. Bewijsvoering: Camerabeelden kunnen als bewijs dienen in juridische situaties, van geschillen tussen klanten tot aansprakelijkheidsclaims.

 4. Overzicht en Controle: Camera’s bieden eigenaren en beveiligingspersoneel de mogelijkheid om gebieden real-time te monitoren, waardoor ze snel op situaties kunnen reageren.

 5. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een camerasysteem kosten met zich meebrengt, kunnen de voordelen op de lange termijn – zoals het voorkomen van diefstal of schade – leiden tot significante kostenbesparingen.

Het implementeren van een goed doordacht camerasysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

 

Navigeer naar:

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw woning of bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.