Netwerkoptimalisatie op afstand

Bezit u een camerasysteem van Securetech en ondervindt u hinder van langzaam ladende beelden? Dit komt waarschijnlijk door uw upload snelheid. Wij kunnen dit voor u verbeteren door een poort in uw netwerk te openen, waardoor de beelden sneller worden ingeladen.

Bestellen

Na het indienen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail, en zullen we contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Er worden geen kosten in rekening gebracht totdat de poort volledig operationeel is. Heeft u een servicepakket? dan is deze dienst standaard kosteloos.

Door het plaatsen van deze aanvraag ontstaat er een betalingsverplichting en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Wilt u weten hoe Securetech omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

Netwerkoptimalisatie op afstand

Subtotaal: € 73.55
BTW (21%): € 15.45
Totaal incl. btw: € 89,00

Wat wij van u vragen

We zullen gebruikmaken van het programma TeamViewer (downloadlink beschikbaar via de oranje knop) om op afstand de benodigde instellingen door te lopen.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.