Stel uw systeem nu samen

Voor een sterke inbraakbeveiliging systeem heeft u vakman nodig.
Het samenstellen van een alarmsysteem is standaard
inclusief Installatie en afwerkmateriaal. Nooit kosten achteraf.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

In 3 stappen voorzien van inbraakbeveiliging

Volg de onderstaande stappen om een op maat gemaakt alarmsysteem te configureren dat naadloos aansluit op uw beveiligingsbehoeften. Wees gerust, ons team van experts zorgt voor de installatie en zorgt ervoor dat elk aspect van uw alarmsysteem vakkundig wordt geïnstalleerd, van a tot z. Elk alarmsysteempakket is inclusief draadloze installatie en de nodige afwerking.

1
Het inbraakbeveiliging systeem
2
Uw gegevens
3
Vrijblijvende offerte

Kies een start pakket

Als u niet zeker weet waar te beginnen, kunt u eenvoudig een van de starterspakketten onderaan selecteren. Deze pakketten omvatten alle benodigdheden om u zo effectief mogelijk te beschermen tegen ongewenste indringers. Bovendien kunt u gemakkelijk extra componenten toevoegen door op het "+" teken te klikken en de gewenste product opties. Als u al weet wat u nodig heeft, kunt u kiezen voor de optie 'zelf samenstellen'.

Basisstation

Het basisstation (de Hub) is het meest cruciale onderdeel van het beveiligingssysteem.Het wordt ook wel het slimme brein genoemd.

Afstandsbediening

Een afstandsbediening voor het beheer van het beveiligingssysteem. Zet gemakkelijk uw inbraak beveiligingssysteem aan en uit.

Bedieningspaneel

Een code paneel voor het in en uitschakelen van het beveiligingssysteem. Handig voor de mensen die geen afstandbediening bezitten.

Raam- en deurcontact

Ook wel magneetcontact genoemd, detecteert open ramen en deuren. Optie 2 biedt ook de mogelijkheid voor trildetectie om het inslaan van een raam te signaleren.

Bewegingssensor

De bewegingssensor detecteert nauwkeurig bewegingen binnen het beveiligde gebied en slaat direct alarm als uw systeem is ingeschakeld.

Bewegingssensor voor buiten

De bewegingssensor detecteert nauwkeurig bewegingen binnen het beveiligde buiten gebied en slaat direct alarm als uw systeem is ingeschakeld.

Rookmelder

Zorg ervoor dat uw op tijd kan handelen als er brand uitbreekt, dankzij het luide alarm van 85 dB kan levensbedreigende situaties voorkomen.

Binnensirene

Alarmsignaal dat u onmiddellijk waarschuwt in geval van een inbraak of beveiligingsdreiging. Met een alarmgeluid van 81 tot 105 db zorgt de binnensirene voor maximale aandacht en ontmoedigt potentiële indringers.

Buitensirene

Alarmsignaal dat u onmiddellijk waarschuwt in geval van een inbraak of beveiligingsdreiging. Met een alarmgeluid van 85 tot 113 db zorgt de buitensirene voor maximale aandacht en ontmoedigt potentiële indringers.

Paniekknop

Extra producten om uw systeem nog completer te maken.

Meldkamer

3G Sim kaart

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw gratis offerte te ontvangen.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw bestelling af te ronden.

Uw bestelling is succesvol ontvangen!

Uw bestelling wordt momenteel verwerkt. We nemen spoedig contact met u op om verdere details van uw bestelling te bespreken, waaronder de exacte installatiedatum en eventuele aanvullende vragen die we hebben. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw persoonlijke offerte wordt verstuurd!

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Binnen één uur zullen wij u een e-mail sturen met een op maat gemaakte offerte, waarin alle details, prijzen en voorwaarden duidelijk uiteengezet zullen zijn.

Mocht u vragen hebben of specifieke voorkeuren willen doorgeven, aarzel dan niet om dit aan ons kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch via +31 88 411 45 00.

Indien u akkoord gaat met de offerte, vindt u in de e-mail een link waarmee u uw goedkeuring kunt bevestigen. Zodra u dit hebt gedaan, zullen wij spoedig contact met u opnemen om de gewenste installatiedatum te bespreken en in te plannen.

Uw camerasysteem

Subtotaal

00.00

BTW (21%)

00.00

Uw keuze:

Basisstation centrale Hub 2 (LAN)

Kleur: wit

Afstandsbediening

Kleur: wit

x1

Bedieningspaneel

Kleur: wit

x1

Magneetcontact

Kleur: wit

x1

Bewegingssensor

Kleur: wit

x1

Bewegingssensor buiten

Kleur: wit

x1

Rookmelder voor hitte en rook

Kleur: wit

x1

Binnensirene

Kleur: wit

x1

Buitensirene

Kleur: wit

x1

Paniekknop

Kleur: wit

x1

Meldkamer

x1

3G Sim kaart

x1

App & software

Voor het in en uitschakelen van het beveiligingssysteem

Beveiligingsstickers

Waarschuw bezoek

x 4

Professioneel alarmsysteem voor uw woning

Weet u niet waar u moet beginnen of bent u liever ontzorgd? Wij geven u vrijblijvend advies voor iedere toepassing en zijn landelijk actief. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Alarmbeveiliging zijn wij uw specialist op dit gebied. Voor elke complexe situatie is een juiste beveiligingsoplossing.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.