Stel uw systeem nu samen

Voor een sterke inbraakbeveiliging systeem heeft u vakman nodig.
Het samenstellen van een alarmsysteem is standaard
inclusief Installatie en afwerkmateriaal. Nooit kosten achteraf.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

In 3 stappen voorzien van inbraakbeveiliging

Volg de onderstaande stappen om een op maat gemaakt alarmsysteem te configureren dat naadloos aansluit op uw beveiligingsbehoeften. Wees gerust, ons team van experts zorgt voor de installatie en zorgt ervoor dat elk aspect van uw alarmsysteem vakkundig wordt geïnstalleerd, van a tot z. Elk alarmsysteempakket is inclusief draadloze installatie en de nodige afwerking.

1
Het inbraakbeveiliging systeem
2
Uw gegevens
3
Vrijblijvende offerte

Kies een start pakket

Als u niet zeker weet waar te beginnen, kunt u eenvoudig een van de starterspakketten onderaan selecteren. Deze pakketten omvatten alle benodigdheden om u zo effectief mogelijk te beschermen tegen ongewenste indringers. Bovendien kunt u gemakkelijk extra componenten toevoegen door op het "+" teken te klikken en de gewenste product opties. Als u al weet wat u nodig heeft, kunt u kiezen voor de optie 'zelf samenstellen'.

Basisstation

Het basisstation (de Hub) is het meest cruciale onderdeel van het beveiligingssysteem.Het wordt ook wel het slimme brein genoemd.

Afstandsbediening

Een afstandsbediening voor het beheer van het beveiligingssysteem. Zet gemakkelijk uw inbraak beveiligingssysteem aan en uit.

Bedieningspaneel

Een code paneel voor het in en uitschakelen van het beveiligingssysteem. Handig voor de mensen die geen afstandbediening bezitten.

Raam- en deurcontact

Ook wel magneetcontact genoemd, detecteert open ramen en deuren. Optie 2 biedt ook de mogelijkheid voor trildetectie om het inslaan van een raam te signaleren.

Bewegingssensor

De bewegingssensor detecteert nauwkeurig bewegingen binnen het beveiligde gebied en slaat direct alarm als uw systeem is ingeschakeld.

Bewegingssensor voor buiten

De bewegingssensor detecteert nauwkeurig bewegingen binnen het beveiligde buiten gebied en slaat direct alarm als uw systeem is ingeschakeld.

Rookmelder

Zorg ervoor dat uw op tijd kan handelen als er brand uitbreekt, dankzij het luide alarm van 85 dB kan levensbedreigende situaties voorkomen.

Binnensirene

Alarmsignaal dat u onmiddellijk waarschuwt in geval van een inbraak of beveiligingsdreiging. Met een alarmgeluid van 81 tot 105 db zorgt de binnensirene voor maximale aandacht en ontmoedigt potentiële indringers.

Buitensirene

Alarmsignaal dat u onmiddellijk waarschuwt in geval van een inbraak of beveiligingsdreiging. Met een alarmgeluid van 85 tot 113 db zorgt de buitensirene voor maximale aandacht en ontmoedigt potentiële indringers.

Paniekknop

Extra producten om uw systeem nog completer te maken.

Meldkamer

3G Sim kaart

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw gratis offerte te ontvangen.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw bestelling af te ronden.

Uw bestelling is succesvol ontvangen!

Uw bestelling wordt momenteel verwerkt. We nemen spoedig contact met u op om verdere details van uw bestelling te bespreken, waaronder de exacte installatiedatum en eventuele aanvullende vragen die we hebben. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw persoonlijke offerte wordt verstuurd!

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Binnen één uur zullen wij u een e-mail sturen met een op maat gemaakte offerte, waarin alle details, prijzen en voorwaarden duidelijk uiteengezet zullen zijn.

Mocht u vragen hebben of specifieke voorkeuren willen doorgeven, aarzel dan niet om dit aan ons kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch via +31 88 411 45 00.

Indien u akkoord gaat met de offerte, vindt u in de e-mail een link waarmee u uw goedkeuring kunt bevestigen. Zodra u dit hebt gedaan, zullen wij spoedig contact met u opnemen om de gewenste installatiedatum te bespreken en in te plannen.

Uw camerasysteem

Subtotaal

00.00

BTW (21%)

00.00

Uw keuze:

Basisstation centrale Hub 2 (LAN)

Kleur: wit

Afstandsbediening

Kleur: wit

x1

Bedieningspaneel

Kleur: wit

x1

Magneetcontact

Kleur: wit

x1

Bewegingssensor

Kleur: wit

x1

Bewegingssensor buiten

Kleur: wit

x1

Rookmelder voor hitte en rook

Kleur: wit

x1

Binnensirene

Kleur: wit

x1

Buitensirene

Kleur: wit

x1

Paniekknop

Kleur: wit

x1

Meldkamer

x1

3G Sim kaart

x1

App & software

Voor het in en uitschakelen van het beveiligingssysteem

Beveiligingsstickers

Waarschuw bezoek

x 4

Professioneel alarmsysteem voor uw woning

Weet u niet waar u moet beginnen of bent u liever ontzorgd? Wij geven u vrijblijvend advies voor iedere toepassing en zijn landelijk actief. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Alarmbeveiliging zijn wij uw specialist op dit gebied. Voor elke complexe situatie is een juiste beveiligingsoplossing.

Simkaart

Nood verbinding als back-up

U betaalt maandelijks een bedrag voor de simkaart aan de aangesloten meldkamer. Het is belangrijk op te merken dat de kosten per meldkamer voor een simkaart kunnen verschillen, afhankelijk van de gewenste diensten. We zullen vooraf de kosten en beschikbare opties met u doornemen. Zo bent u volledig op de hoogte van de tarieven en de aangeboden services voordat u een keuze maakt.

De meldkamer

Aanmelding voor de meldkamer

Als u ervoor kiest om van deze dienst gebruik te maken, zullen wij de aanmelding voor u regelen. Vervolgens betaalt u maandelijks een bedrag aan de aangesloten meldkamer. Het is belangrijk op te merken dat de kosten per meldkamer kunnen verschillen, afhankelijk van de gewenste diensten. We zullen vooraf de kosten en beschikbare opties met u doornemen.

Wat is een meldkamer?

De meldkamer is een optioneel onderdeel van een alarmsysteem. Wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, ontvangt de meldkamer een signaal. Afhankelijk van het type abonnement en de diensten die worden aangeboden door de meldkamer, kan deze verschillende acties ondernemen:

Verificatie: De meldkamer kan proberen contact met u op te nemen om te controleren of er sprake is van een echt noodgeval. Dit kan gebeuren via telefoon, sms of een app.

Hulpdiensten inschakelen: Als er geen reactie is of als u bevestigt dat er sprake is van een noodgeval, kan de meldkamer de hulpdiensten zoals politie, brandweer of medische hulpdiensten waarschuwen en hun komst coördineren.

Notificaties versturen: De meldkamer kan ook andere contactpersonen waarschuwen, zoals familieleden of buren die als noodcontacten zijn ingesteld.

Systeemcontrole: Sommige meldkamers kunnen het alarmsysteem op afstand controleren en proberen te achterhalen wat de oorzaak van de activatie is. Ze kunnen mogelijk het systeem resetten of aanbevelingen doen voor verdere acties.

Paniekknop

Draadloze alarmknop

Druk op de paniekknop om direct een beveiligingsbedrijf te alarmeren en alle systeemgebruikers te waarschuwen voor gevaar. Deze knop kan gebruikt worden als paniekknop, voor scenarioaansturing of om een garagedeur te openen. De duur van het indrukken kan de functie beïnvloeden, en de knop is ook beveiligd tegen per ongeluk indrukken.

Buitensirene

Buitensirene

Een draadloze buitensirene met een geluidsniveau van 85 tot 113 dB die alarm slaat bij activering van een detector. Deze sirene wordt buiten geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken.

Binnensirene

Binnensirene

Deze intelligente draadloze binnensirenes reageren met een luid alarm (81 tot 105 db) wanneer een detector wordt geactiveerd. Ze kunnen ook signalen geven wanneer er beweging is gedetecteerd door een sensor

Brandmelder

Rookmelder

Bij rookdetectie of snelle temperatuurstijgingen geven deze slimme rookmelders direct een waarschuwing. Het model (Met koolstofmonoxide sensor) kan tevens ook functioneren als een combinatie van een brand- en koolmonoxidemelder. Zowel de rookmelders als het onderling gekoppelde alarm en de gebruikers van de app ontvangen onmiddellijk een melding, zelfs als u niet thuis bent. De rookmelders zijn voorzien van een ingebouwde sirene.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Sensor voor buiten

Bewegingssensor voor buiten

De bewegingsdetector is een draadloze PIR-detector Instelbaar tussen de 3 en 15 meter diepte, maximaal tot 1 meter hoogte te monteren. Hij is ontworpen voor buiten gebruik en maakt draadloos verbinding met het alarmsysteem. De peer is bestand tegen hitte tot +60°C en kan kou weerstaan tot -25°C. Om de sensoren van het anti-masking systeem te beschermen tegen regen en sneeuw, is er een speciale kap toegevoegd.

Bewegingssensor buiten met foto camera

Een bewegingsmelder met een ingebouwde fotocamera. Voor live verificatie bij een alarmmelding, zie direct wat er gebeurt. Instelbaar tussen de 3 en 15 meter diepte, maximaal tot 1 meter hoogte te monteren.

Bewegingsdetector

De bewegingssensor

De bewegingsdetector is een draadloze PIR-detector met een reikwijdte van 12 meter. Hij is ontworpen voor gebruik binnenshuis en maakt draadloos verbinding met het alarmsysteem. Deze detector heeft de mogelijkheid om huisdieren die kleiner zijn dan 50 cm en maximaal 20 kg wegen te negeren. De batterijen kunnen tot wel 4 jaar meegaan. En zijn eenvoudig te vervangen zodra ze op zijn.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Bewegingssensor met glasbreuk detectie

Geeft alarm bij zowel bewegingen als het inslaan van glas tot 9 meter.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Bewegingssensor met foto camera

Een bewegingsmelder met een ingebouwde fotocamera en drie aanpasbare gevoeligheidsniveaus om naar eigen wens in te stellen. Bij detectie van beweging worden er vijf foto's verstuurd via een pushbericht naar uw smartphone app.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Raam- en deurcontact

De magneetcontact

De draadloze magneetcontacten zijn bedoeld voor ramen en deuren om de woning te beveiligen. Naast het activeren van een alarm, kunnen de magneetcontacten ook aangeven of ramen en deuren openstaan. Deze contacten kunnen naar keuze worden geprogrammeerd voor dag- of nachtstand. De batterijen hebben een gemiddelde levensduur van 3 jaar en zijn eenvoudig te vervangen zodra ze op zijn.

Het model (Met trildetectie) Geeft ook bij trillingen van de ramen en deuren een melding, bijvoorbeeld als iemand aan het raam of de deur zit.

Code bedieningspaneel

Bedieningspaneel

Het draadloze bedieningspaneel biedt u de mogelijkheid om het alarmsysteem te activeren, deactiveren, een paniekmelding te activeren en een deelschakeling te activeren, dit alles met behulp van uw eigen ingestelde code. Verkrijgbaar in zowel wit als zwart.

De (Bedieningspaneel Plus) biedt een extra optie om het paneel te bedienen met een pasje, ook wel bekend als tags.

Afstandsbediening

Activeert volledige of gedeeltelijke alarmmodus

Met de draadloze 4-knops afstandsbediening heeft u volledige controle over het in- en uitschakelen van het alarmsysteem. De afstandsbediening bevat een programmeerbare functieknop die naar keuze kan worden ingesteld voor een paniekmelding of diverse slimme functies. Daarnaast biedt deze afstandsbediening de mogelijkheid om een deelschakeling te activeren, specifiek ontworpen voor nachtelijke situaties

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Basisstation

Het brein van het alarmsysteem

Dit is de alarmcentrale waarop alle componenten draadloos op zijn aangesloten en geïntegreerd. Deze centrale is het kloppende hart van uw beveiligingssysteem. Standaard wordt de alarmcentrale geleverd met een noodaccu/back-upbatterij, wat betekent dat zelfs bij stroomuitval uw systeem blijft functioneren. Bovendien wordt de gratis app meegeleverd, waarmee u op afstand toegang heeft tot uw beveiligingssysteem, meldingen kunt ontvangen en het systeem kunt beheren, allemaal vanaf uw smartphone of tablet.

Basisstation centrale Hub 2 (LAN)

Dit HUB-model vereist een bedrade Ethernetverbinding of een 4G SIM-kaart. Om meldingen naar uw app te versturen.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Basisstation centrale Hub 2 Plus (LAN, WIFI en 4G mogelijkheid)

Dit HUB-model biedt diverse opties om het alarmsysteem online te verbinden, waaronder een bedrade Ethernetverbinding, een 4G SIM-kaart en een wifi-verbinding, om meldingen naar uw app te sturen.

Ook beschikbaar in kleur: zwart

Inhoud starterspakketten

Starterspakket

1x Basisstation centrale Hub 2 (LAN)
1x Afstandsbediening
1x Raam- en deurcontact (magneetcontact)
1x Bewegingssensor
4x Beveiligingsstickers

Inclusief gratis app & software en vakkundige installatie van A tot Z.

Protect Plus

1x Basisstation centrale Hub 2 (LAN)
1x Afstandsbediening
2x Raam- en deurcontact (magneetcontact)
2x Bewegingssensor
1x Bedieningspaneel
1x Binnensirene
4x Beveiligingsstickers

Inclusief gratis app & software en vakkundige installatie van A tot Z.

Zelf samenstellen

Als u kiest voor de optie "zelf samenstellen", begint u met een lege configuratie. U heeft volledige controle over het kiezen van alle componenten. Standaard is het Basisstation Centrale Hub 2 (LAN) inbegrepen.

Inclusief gratis app & software en vakkundige installatie van A tot Z.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.