Welke beveiligingscamera?

Beveiligingssystemen en camera’s geven u de rust om uw huis, kantoor of zakelijk terrein met een gerust hart achter te laten. Met een beveiligingssysteem heeft u altijd een videorecorder beschikbaar om beelden van mogelijke bedreigingen en ongewenste bezoekers vast te leggen. Zo kan een beveiligingscamera cruciaal zijn in het informeren van hulpdiensten na een inbraak. Bij Securetech bieden we een reeks bewakingscamera’s, waarvan de meest geschikte keuze afhankelijk is van uw situatie en budget. Met deze gids staan we klaar om u te begeleiden naar de juiste camera voor uw behoeften.

Turret Dome beveiligingscamera

Een turret dome beveiligingscamera verschilt van een reguliere dome-camera met een glazen kapje door zijn unieke ontwerp dat reflecties minimaliseert. Terwijl traditionele dome-camera’s soms last kunnen hebben van weerkaatsing door de glazen kap, is de turret dome zo ontworpen dat het dit probleem vermindert. Dit zorgt voor helderdere en meer accurate beelden, zelfs onder uitdagende lichtomstandigheden. Daarnaast biedt de turret dome een grotere flexibiliteit in positionering, waardoor het zichtveld vaak breder en beter instelbaar is. Bij Securetech kunt u de turret dome beveiligingscamera vinden die bij uw specifieke behoeften past, en genieten van de voordelen van heldere, reflectievrije beelden.

Bullet beveiligingscamera

Bullet camera’s, vaak groter en uitstekend van vorm, lijken soms op een kogel of lipstick. Door hun opvallende vorm worden ze vaak herkend als beveiligingscamera’s en worden ze veelal toegepast bij bedrijfspanden. Onderscheidend aan deze camera’s is de krachtige infraroodfunctie, die vaak toereikend is tot meer meters dankzij de grotere IR-leds. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt als nachtcamera’s, maar bieden ze ook een verder bereik in het donker. Omdat ze uitsteken en zichtbaar zijn, worden bullet camera’s vaak buitenshuis gebruikt bij bedrijven, waar hun aanwezigheid dient als een effectieve afschrikking voor iedereen met criminele bedoelingen.

Bestuurbare (PTZ) beveiligingscamera

PTZ-camera’s, afgekort voor Pan, Tilt en Zoom, zijn bijzonder nuttig voor bewaking op afstand. Ze kunnen draaien, kantelen en zoomen, wat het mogelijk maakt om de omgeving goed in de gaten te houden. Een kenmerkend voordeel van de meeste PTZ-camera’s is de grote mechanische zoomlens, waarmee ze erg ver kunnen kijken. Dit maakt het volgen van verdachte bewegingen over grotere afstanden eenvoudiger. De camera kan tot 360 graden rondkijken, en door deze functies is de PTZ-camera vaak de keuze voor winkels, kantoren en fabrieken.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.