Het effect van een beveiligingscamera

Als u al over een alarmsysteem beschikt, lijkt aanvullende camerabeveiliging wellicht overbodig. Hoewel een alarmsysteem effectief kan zijn bij het afschrikken van indringers, biedt een beveiligingscamera een extra laag van bescherming. Bij Securetech begrijpen we dat bewakingscamera’s de veiligheid kunnen versterken op een manier waarop een alarmsysteem alleen niet kan. Een zichtbare camera kan indringers al op afstand houden, zonder dat er een alarm hoeft af te gaan. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot vastleggen van cruciaal bewijsmateriaal in geval van een inbraak. Lees meer over het effect van bewakingscamera’s en hoe ze de veiligheid van uw woning of bedrijf kunnen verbeteren in dit artikel.

Uw bedrijf of woning altijd binnen handbereik

Beveiligingscamera’s zijn geavanceerder dan ooit. Met de IP-camerasystemen van Securetech kunt u uw woning, bedrijf of andere beheerde locaties eenvoudig in de gaten houden via uw tablet, smartphone of computer.

Bent u niet thuis- of op het bedrijf maar wilt u even checken of alles in orde is? Of hoort u een geluid en wilt u het van een veilige afstand onderzoeken? Uw camerasysteem doet het werk voor u. U kunt zelfs beelden terugkijken als u vermoedt dat er iets aan de hand was. Het biedt een gemakkelijke en efficiënte manier om uw eigendommen te bewaken, waar u ook bent.

Beveiligingscamera's op de werkvloer

Beveiligingscamera’s kunnen een waardevolle aanvulling zijn op de veiligheid op de werkvloer. Het gebruik ervan om personeel in de gaten te houden dient wel te gebeuren met kennis en instemming van de betrokkenen. 

Camera’s kunnen worden gebruikt om diefstal in het magazijn te voorkomen of om uw winkel te bewaken als u er zelf niet bent. Met de camera’s van Securetech beschikt u over de flexibiliteit om uw beveiligingssysteem aan te passen aan uw specifieke behoeften, altijd met inachtneming van de privacy en rechten van de werknemers.

Benut uw beveiligingscamera optimaal

Soms worden beveiligingscamera’s niet optimaal benut, en na een inbraak blijken de benodigde beelden te ontbreken. Het is cruciaal om het juiste camerasysteem te kiezen, afgestemd op uw behoeften. Overweeg IP-bewakingscamera’s van Securetech, die u overal kunt bekijken via diverse apparaten. Voor advies staan onze experts voor u klaar!

Onze adviseurs helpen u graag op weg van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.