Het effect van bewakingscamera’s

Heeft u een alarmsysteem en denkt u dat dit voldoende bescherming biedt? U kunt zich vergissen. Een alarmsysteem kan weliswaar veel indringers tegenhouden, maar bewakingscamera’s bieden extra veiligheid die alleen een alarmsysteem niet kan garanderen. Bij Securetech zijn we ons bewust van de kracht van camerabeveiliging. Door indringers op afstand te houden, zelfs zonder dat er een alarm afgaat, en het vastleggen van bewijs bij een inbraak, zorgen bewakingscamera’s voor een verhoogde veiligheid van uw woning. Leer in dit artikel meer over hoe bewakingscamera’s een aanvulling kunnen zijn op uw veiligheid.

Eenvoudig beelden bekijken via App

Beveiligingscamera’s hebben zich snel ontwikkeld. Tegenwoordig houdt u alles in de gaten via uw tablet of smartphone middels de IP camerasystemen van Securetech. Hoort u iets in uw huis en kunt u er niet snel bij zijn? Of bent u niet thuis en wilt u even kijken of alles in orde is? Met een smartphone of tablet houdt u alles op veilige afstand in de gaten. U hoeft niet meer zelf te gaan controleren, want uw camerasysteem doet het werk voor u. Daarnaast kunt u beelden terugkijken als u vermoedt dat er iets aan de hand was. Uiteraard geldt dit ook voor uw bedrijfsruimte, magazijn of andere locaties die u beheert.

Beveiligingscamera's op de werkvloer

Beveiligingscamera’s hebben ook een groot veiligheidsvoordeel op de werkvloer. U kunt bijvoorbeeld uw personeel in de gaten houden, mits zij hiervan op de hoogte zijn. In sommige gevallen kan deze informatie echter ook worden achtergehouden. Bijvoorbeeld om te controleren of er niet wordt gestolen in het magazijn of om uw winkel in de gaten te houden als u er zelf niet bent. Met de camera’s van Securetech heeft u veel flexibiliteit en mogelijkheid om uw camera’s naar wens in te stellen.

Benut uw camerasysteem van Securetech optimaal

In sommige gevallen worden beveiligingscamera’s niet optimaal of onvoldoende gebruikt. Soms investeren mensen in een beveiligingssysteem en blijkt na een inbraak dat de gewenste beelden simpelweg ontbreken. Denk daarom na over het doel dat u heeft met een camerasysteem. Gebruik het liefst een camerasysteem dat u altijd en overal kunt bekijken, zoals onze IP-bewakingscamera’s. Deze kunt u bekijken via een smartphone, tablet, pc, laptop of andere apparatuur

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.