Camerabeveiliging Alphen aan den Rijn

Camera installatie in Alphen aan den Rijn

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Alphen aan den Rijn

Bent u gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn en zoekt u naar een betrouwbare oplossing voor camerabewaking in uw woning of bedrijfsruimte? Securetech is de specialist die u nodig heeft. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij deskundige oplossingen voor al uw beveiligingsbehoeften.

Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakt advies en ontvang een gratis offerte binnen 24 uur. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden op 088 411 45 00.

Wat kunt u van ons verwachten?

Securetech zet zich in voor de regio Alphen aan den Rijn met een focus op klanttevredenheid en hoogstaande service. Profiteer van ondersteuning voor het leven van de producten en diensten die u bij ons afneemt, samen met een 2-jarige garantie en kosteloze software-updates.

We begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom deskundig advies, snelle offertes binnen 24 uur, en een gegarandeerde installatie zonder vertraging.

Met Securetech krijgt u meer dan alleen producten; u krijgt een partner die de PPKR-filosofie hanteert: Prijs, Prestatie, Kwaliteit, en Resultaat. We zorgen voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en volledige installatieprocessen en bieden snelle realisatie, uitmuntende service en ondersteuning, ondersteund door robuuste garantiebepalingen.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Alphen aan den Rijn

Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk kan zijn om precies te bepalen welke bewakingscamera bij uw situatie past, of zelfs hoeveel camera’s u nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren in deze keuzes, zodat u de best mogelijke oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs helpen u graag op weg van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Alphen aan den Rijn?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.