Camerabeveiliging Leiden

Camera installatie in Leiden

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Leiden

Bij team Securetech zijn wij trots op onze dienstverlening in de regio Leiden, waar we altijd klaarstaan om uw woning of bedrijfspand uit te rusten met hoogwaardige camerabeveiligingssystemen. Met een ervaring van meer dan 15 jaar in camerabeveiliging, positioneren wij ons als uw betrouwbare partner in Leiden en de nabije omgeving.

Heeft u specifieke wensen of behoefte aan aanvullende informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. U kunt ons bereiken via het volgende nummer: 088 411 45 00. Samen met Securetech verzekeren we u van een maximale beveiliging voor uw pand!

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons staan klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u levenslange ondersteuning voor de producten- en diensten die u bij ons aanschaft, inclusief 2 jaar garantie en gratis software-updates. Wij staan klaar om u deskundig advies te geven in elke situatie, leveren een offerte gratis binnen 24 uur, en garanderen een installatie op korte termijn. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van IP-camerabewaking en camerabeveiliging weten wij precies wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij het PPKR-concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en installaties van A tot Z. Daarnaast bieden wij snelle oplevering, degelijke service met uitstekende ondersteuning, en solide garantievoorwaarden.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Leiden

We begrijpen heel goed dat het een uitdaging kan zijn om te bepalen welke bewakingscamera geschikt is voor uw situatie, of zelfs hoeveel camera’s u nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren bij deze keuzes, zodat u de optimale oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 om u op weg te helpen.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Leiden?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.