Camerabeveiliging in Amsterdam

Camera installatie in Amsterdam

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Wij installeren camerabewaking systemen in Amsterdam

Woont u in de regio Amsterdam en bent u geïnteresseerd in het voorzien van uw woning of bedrijfspand met een geavanceerd camerabewakingssysteem?

Securetech is de specialist die u zoekt. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van camerabeveiliging, zijn we u graag van dienst in de hoofdstad.

We bieden geheel vrijblijvend advies op maat en leveren een gratis offerte binnen 24 uur. Heeft u specifieke vragen of behoeften in Amsterdam? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten in Amsterdam op: 088 411 45 00.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Securetech staan klantgerichtheid en service hoog in het vaandel, vooral in de regio Amsterdam. Daarom bieden wij u levenslange ondersteuning voor de producten en diensten die u bij ons aanschaft, inclusief 2 jaar garantie en gratis software-updates.

Wij staan in de regio Amsterdam klaar om u deskundig advies te geven in elke situatie, leveren een offerte gratis binnen 24 uur, en garanderen een installatie van uw camerabeveiligingssysteem op korte termijn.

Met onze uitgebreide kennis op het gebied van camerabeveiliging in Amsterdam, weten wij precies wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij het PPKR-concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor kwaliteit, gebruiksgemak, en installaties van A tot Z in Amsterdam en de omliggende gebieden. Daarnaast bieden wij snelle oplevering, degelijke service met uitstekende ondersteuning, en solide garantievoorwaarden specifiek voor de regio Amsterdam.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste bewakingscamera kiezen we samen in Alkmaar

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. In onze showroom zijn al onze producten live te bekijken, bij onze demo-wand kunt u beeldkwaliteit vergelijken en advies krijgen van een van onze adviseurs.

Onze showroom is geopend van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Navigeer naar:

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies op locatie in Amsterdam?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.