Camerabeveiliging Hoorn

Camera installatie in Hoorn

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Hoorn

Bij team Securetech zijn wij trots op onze dienstverlening in de regio Hoorn, waar we altijd klaarstaan om uw woning of bedrijfspand uit te rusten met hoogwaardige camerabeveiligingssystemen. Met een ervaring van meer dan 15 jaar in camerabeveiliging, positioneren wij ons als uw betrouwbare partner in Hoorn en de nabije omgeving.

Heeft u specifieke wensen of behoefte aan aanvullende informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. U kunt ons bereiken via het volgende nummer: 088 411 45 00. Samen met Securetech Hoorn verzekeren we u van een maximale beveiliging voor uw pand!

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons zijn klantgerichtheid en service kernwaarden. Daarom bieden wij u levenslange ondersteuning voor de producten en diensten die u bij ons afneemt, inclusief 2 jaar garantie en kosteloze software-updates.

We zijn er om u in elke situatie van deskundig advies te voorzien, leveren een offerte kosteloos binnen 24 uur, en verzekeren een spoedige installatie.

Dankzij onze ruime kennis op het gebied van IP-camerabewaking en camerabeveiliging begrijpen we precies wat u als eindgebruiker van uw systeem verlangt. Daarom voeren wij het PPKR-concept uit: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech waarborgt kwaliteit, gebruiksgemak en installaties van A tot Z. Verder voorzien wij u van een snelle oplevering, robuuste service met een goede ondersteuning, en betrouwbare garantievoorwaarden.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Hoorn

We begrijpen heel goed dat het uitdagend kan zijn om te bepalen welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past, of hoeveel camera’s u precies nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren bij deze keuzes, zodat u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 om u op weg te helpen.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Hoorn?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.