Camerabeveiliging Dordrecht

Camera installatie in Dordrecht

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Dordrecht

Bevindt uw thuis of onderneming zich in de regio Dordrecht en overweegt u een geavanceerd camerabeveiligingssysteem? Securetech is uw go-to oplossing.

Met ruim een decennium en een half ervaring bieden wij op maat gemaakt advies en een gratis offerte binnen slechts 24 uur. Heeft u behoefte aan specifieke informatie? Onze deskundigen staan voor u klaar op 088 411 45 00.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regio Dordrecht zijn wij bij Securetech er trots op dat we klanttevredenheid en service als onze kernwaarden hanteren. Wij ondersteunen uw aankopen met een levenslange toewijding, waarbij 2 jaar garantie en regelmatige software-updates worden verstrekt zonder extra kosten.

Onze belofte is een gratis offerte binnen 24 uur en snelle, efficiënte installatie. Dankzij onze grondige kennis van camerabeveiliging kunnen wij inspelen op uw verwachtingen, waarbij wij het unieke PPKR-model hanteren: Prijs, Prestatie, Kwaliteit, en Resultaat. Kies Securetech in Dordrecht voor een soepele installatie van A tot Z, tijdige levering, en betrouwbare service met eersteklas ondersteuning.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Dordrecht

Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk kan zijn om precies te bepalen welke bewakingscamera bij uw situatie past, of zelfs hoeveel camera’s u nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren in deze keuzes, zodat u de best mogelijke oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs helpen u graag op weg van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Dordrecht?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.