Bedrijfspand beveiligen met high end Camerabewaking

Camerabewaking voor een bedrijfspand is van uiterst belang voor de bescherming van uw eigendommen. Het biedt niet alleen een afschrikking tegen potentiële inbrekers, maar het stelt u als bedrijfseigenaar ook in staat om incidenten vast te leggen en bewijsmateriaal te verzamelen in geval van voorvallen.

Dankzij de installatie van hoogwaardige beveiligingscamera’s beschikt dit bedrijf nu over de mogelijkheid om geselecteerde beelden te bekijken, gefilterd op basis van personen en voertuigen. Deze functionaliteit is mogelijk gemaakt door de installatie van geavanceerde 4K Ultra HD A.I. camera’s. Het investeren in camerabeveiliging is een verstandige en proactieve stap om de veiligheid van uw bedrijfspand te waarborgen.

Zorgvuldig afstellen

Onze installateur Bob is hier zorgvuldig bezig met het afstellen van de camera’s, geheel naar de wensen van de klant. Een correcte afstelling is cruciaal voor een helder zicht en optimale beeldkwaliteit.

Een verkeerde afstelling kan leiden tot verminderde beeldkwaliteit. Een voorbeeld hiervan is wanneer de camera te dicht tegen de gevel is afgesteld, wat kan resulteren in een sterke reflectie veroorzaakt door het nachtzicht van de camera. Een perfecte afstelling is dus essentieel.

Kies daarom voor een vakkundige installatie door Securetech, waarbij elk detail telt om u het beste zicht te bieden. Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige afstelling van uw camerabeveiligingssysteem, zodat u verzekerd bent van uitstekende beeldkwaliteit en effectieve bewaking.

Niet alleen krachtig, maar ook een mooi design

Voor dit gloednieuwe bedrijfspand hebben we onze zwarte 4K ultra HD Dome camera mogen installeren. Deze camera is niet alleen mooi, maar ook heel krachtig. 

De beveiligingscamera’s hebben de nieuwste functies zoals het herkennen van personen en voertuigen. Hoewel veel mensen opvallende camera’s vaak niet mooi vinden, past deze zwarte camera perfect bij de stijl van dit prachtige bedrijfspand. Vindt u dat ook niet?

Door weer en wind

Naast het mooie design, is deze camera ook ontworpen om duurzaam te zijn en lang mee te gaan. Met een stevige, vandaalbestendige behuizing (IK10), is hij bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij een IP-waarde van 67 (IP67).

Wij zorgen voor optimale bescherming en halen het beschermfolie van de lens pas weg wanneer we helemaal klaar zijn. Op de foto is de camera nog niet afgesteld. Nadat de klant goedkeuring geeft op de afstelling van de camera, zetten wij de bevestigingsring vast, zodat de camera stevig op zijn plaats blijft.

Kraakheldere kleuren, dag en nacht

Onze nieuwste 4K Ultra HD Dome camera’s zijn uitgerust met infrarood nachtzicht tot een bereik van 45 meter, alsook met standaard warme LED-verlichting over dezelfde afstand. 

Dankzij een ultra-lichtgevoelige image sensor leveren deze camera’s heldere en scherpe beelden in kleur, zowel overdag als ‘s nachts. Het resultaat is een betrouwbare beveiligingsoplossing die altijd hoogwaardige videobeelden biedt, ongeacht het tijdstip.

Nog even de finalcheck door onze projectleider

Het einde van het project is in zicht. Onze projectleider maakt nog een laatste ronde om te kijken of alles correct is uitgevoerd. Alle punten worden nagelopen om te zorgen dat de installatie netjes en volgens afspraak is afgerond. Onze drijfveer is een tevreden klant, daarom zorgen we ervoor dat alles gereed is voor oplevering en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.