Bedrijfspand beveiligen met high end Camerabewaking

Camerabewaking voor een bedrijfspand is van uiterst belang voor de bescherming van uw eigendommen. Het biedt niet alleen een afschrikking tegen potentiële inbrekers, maar het stelt u als bedrijfseigenaar ook in staat om incidenten vast te leggen en bewijsmateriaal te verzamelen in geval van voorvallen.

Dankzij de installatie van hoogwaardige beveiligingscamera’s beschikt dit bedrijf nu over de mogelijkheid om geselecteerde beelden te bekijken, gefilterd op basis van personen en voertuigen. Deze functionaliteit is mogelijk gemaakt door de installatie van geavanceerde 4K Ultra HD A.I. camera’s. Het investeren in camerabeveiliging is een verstandige en proactieve stap om de veiligheid van uw bedrijfspand te waarborgen.

Zorgvuldig afstellen

Onze installateur Bob is hier zorgvuldig bezig met het afstellen van de camera’s, geheel naar de wensen van de klant. Een correcte afstelling is cruciaal voor een helder zicht en optimale beeldkwaliteit.

Een verkeerde afstelling kan leiden tot verminderde beeldkwaliteit. Een voorbeeld hiervan is wanneer de camera te dicht tegen de gevel is afgesteld, wat kan resulteren in een sterke reflectie veroorzaakt door het nachtzicht van de camera. Een perfecte afstelling is dus essentieel.

Kies daarom voor een vakkundige installatie door Securetech, waarbij elk detail telt om u het beste zicht te bieden. Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige afstelling van uw camerabeveiligingssysteem, zodat u verzekerd bent van uitstekende beeldkwaliteit en effectieve bewaking.

Niet alleen krachtig, maar ook een mooi design

Voor dit gloednieuwe bedrijfspand hebben we onze zwarte 4K ultra HD Dome camera mogen installeren. Deze camera is niet alleen mooi, maar ook heel krachtig. 

De beveiligingscamera’s hebben de nieuwste functies zoals het herkennen van personen en voertuigen. Hoewel veel mensen opvallende camera’s vaak niet mooi vinden, past deze zwarte camera perfect bij de stijl van dit prachtige bedrijfspand. Vindt u dat ook niet?

Door weer en wind

Naast het mooie design, is deze camera ook ontworpen om duurzaam te zijn en lang mee te gaan. Met een stevige, vandaalbestendige behuizing (IK10), is hij bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij een IP-waarde van 67 (IP67).

Wij zorgen voor optimale bescherming en halen het beschermfolie van de lens pas weg wanneer we helemaal klaar zijn. Op de foto is de camera nog niet afgesteld. Nadat de klant goedkeuring geeft op de afstelling van de camera, zetten wij de bevestigingsring vast, zodat de camera stevig op zijn plaats blijft.

Kraakheldere kleuren, dag en nacht

Onze nieuwste 4K Ultra HD Dome camera’s zijn uitgerust met infrarood nachtzicht tot een bereik van 45 meter, alsook met standaard warme LED-verlichting over dezelfde afstand. 

Dankzij een ultra-lichtgevoelige image sensor leveren deze camera’s heldere en scherpe beelden in kleur, zowel overdag als ‘s nachts. Het resultaat is een betrouwbare beveiligingsoplossing die altijd hoogwaardige videobeelden biedt, ongeacht het tijdstip.

Nog even de finalcheck door onze projectleider

Het einde van het project is in zicht. Onze projectleider maakt nog een laatste ronde om te kijken of alles correct is uitgevoerd. Alle punten worden nagelopen om te zorgen dat de installatie netjes en volgens afspraak is afgerond. Onze drijfveer is een tevreden klant, daarom zorgen we ervoor dat alles gereed is voor oplevering en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.