Professionele Installatie van Uw Bekabelde IP Camera Set met 3 Camera’s

Voor wie maximale zekerheid en optimale bescherming van hun woning of bedrijfspand wenst, is onze IP camera set met 3 camera’s de ideale keuze. Deze camera’s leveren onder alle omstandigheden haarscherpe HD-beelden en worden efficiënt gevoed met de moderne Power over Ethernet-technologie. Ontdek hier wat onze professioneel geïnstalleerde IP camera set met 3 camera’s voor u kan betekenen.

Efficiënte Power over Ethernet Stroomvoorziening

De moderne PoE-technologie, Power over Ethernet, maakt het mogelijk om apparatuur eenvoudig en duurzaam aan te sluiten via een UTP (ethernet)kabel. Dit is ideaal voor locaties zoals grote hallen of terreinen waar traditionele stopcontacten niet haalbaar zijn. Dankzij de centrale stroomvoorziening vanuit de recorderbehuizing kunt u eenvoudig uw systeem uitbreiden met extra camera’s of sensoren, geheel op maat.

Optimale Surveillance met Kwalitatief Camerabeeld

Onze camera’s bieden een helder en gedetailleerd beeld, met sommige modellen die een optische zoom tot wel 18 keer hebben. Afhankelijk van het gekozen model kunnen ze ook voorzien zijn van IR-LEDs voor nachtzicht. Laat de onscherpe zwart-wit beelden van oudere systemen achter u en kies voor een helder overzicht met onze professioneel geïnstalleerde camera sets.

Mobiele Bediening en Ondersteuning

Onze camera systemen zijn direct klaar voor gebruik en worden volledig door ons geïnstalleerd. Ze zijn eenvoudig te bedienen vanaf elk mobiel apparaat, waar u ook bent. Daarnaast profiteert u van een garantie van 2 jaar en levenslange technische ondersteuning.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning, bedrijfspand, schoolplein- of gebouw beveiligen met hoogwaardige camerabeveiliging? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.