Professionele Installatie van Uw Bekabelde IP Camera Set met 2 Camera’s

Zorg voor optimale beveiliging van uw huis en eigendommen met onze professioneel geïnstalleerde IP camera set met 2 camera’s. Deze camera’s bieden een uitgebreid overzicht van uw terrein en zijn op afstand bestuurbaar. Afhankelijk van uw keuze kunnen ze beschikken over een indrukwekkend nachtzicht en een optionele 18x zoomfunctie voor gedetailleerde beelden. Koppel eenvoudig aan mobiele apparaten en laat de technische installatie volledig aan ons over.

Hoogwaardige Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Onze IP camera’s zijn zuinig en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn bestand tegen weersinvloeden en beschadigingen. De beelden worden centraal opgenomen, ideaal voor veiligheidsanalyses of opsporingsdoeleinden. De aanwezigheid van onze camera’s werkt sterk afschrikwekkend, waardoor potentiële indringers wel twee keer nadenken voordat ze actie ondernemen.

Efficiënte Installatie met Power over Ethernet Technologie

In grote ruimtes of buitengebieden kan de bekabeling van camera’s complex zijn. Daarom maken we gebruik van Power over Ethernet technologie. Hiermee wordt elke camera via een UTP-kabel aangesloten en gevoed vanuit de centrale recorder. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte installatie door ons team. Voor specifieke wensen, zoals een 18x zoom of uitgebreider nachtzicht, bieden wij maatwerkoplossingen aan.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning, bedrijfspand, schoolplein- of gebouw beveiligen met hoogwaardige camerabeveiliging? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.