Bedrijfspand beveiligen

Wilt u uw bedrijfspand beter beveiligen? In deze moderne tijd is een simpele aanpak vaak niet voldoende. Professionele beveiliging is essentieel om diefstal en vandalisme te voorkomen. Maar waar moet u precies op letten wanneer u uw bedrijfspand wilt beschermen tegen ongewenste indringers? In dit artikel van Securetech vindt u praktische tips en inzichten om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Welke manieren van beveiligen zijn er?

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijfspand te beveiligen, zoals het inzetten van beveiligingscamera’s voor constante observatie en het gebruik van een geavanceerd alarmsysteem om indringers te detecteren. Veiligheidsslotenmobiele surveillanten en waarschuwingsborden dragen bij aan een combinatie van preventie, afschrikking, vertraging, en opsporing van daders, waardoor uw pand robuust beschermd wordt tegen ongewenste toegang.

Bedrijfspand beveiligen met sloten

Veiligheidssloten hebben een afschrikwekkende en vertragende werking op inbrekers. Kies voor het beveiligen van uw bedrijfspand en -terrein altijd een slot met een politiekeurmerk. Deze zijn, in tegenstelling tot sloten zonder keurmerk, niet zomaar open te maken. Grote kans dat de beveiligingscamera’s de inbrekers in beeld krijgen wanneer ze zo worden vertraagd.

Bedrijfspand beveiligen met beveiligingscamera's​

Bij Securetech zijn we gespecialiseerd in camerabeveiliging. Onze camera’s hebben een preventieve werking en schrikken inbrekers af. Mocht een indringer toch uw bedrijfspand binnendringen, dan kan deze aan de hand van de camerabeelden mogelijk geïdentificeerd worden. Een juiste installatie is cruciaal, en daar helpen we u graag bij. Of u nu een nachtcamera met bewegingssensoren nodig heeft of een ander type, wij adviseren u over de camera die het beste bij uw situatie past.

Bedrijfspand beveiligen met alarmsysteem

Een alarmsysteem is een effectief middel om inbrekers en vandalen af te schrikken. Bij een ongewenste toegangspoging zal de oorverdovende sirene afgaan, waardoor stilletjes spullen meenemen onmogelijk wordt. Door een alarmsysteem te koppelen aan een alarmcentrale, wordt de beveiliging van uw bedrijfspand verder versterkt, en bent u verzekerd van een snelle reactie in het geval van een inbraakpoging.

Waarschuwingsborden

Met waarschuwingsborden bij de ingang van uw bedrijventerrein en rond uw pand, kunt u inbrekers duidelijk maken dat er sprake is van professionele beveiliging via beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Deze borden schrikken inbrekers af en ze kiezen liever voor een makkelijker doelwit.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning, bedrijfspand, schoolplein- of gebouw beveiligen met hoogwaardige camerabeveiliging? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.