3 tips voor een veilige woning

Niemand wilt ongewenste gasten in huis. Securetech geeft u daarom een aantal tips om inbrekers te voorkomen, zodat u ook tijdens een zakenreis of vakantie uw huis met een gerust hart achter kunt laten. Vertel altijd uw buren wanneer u van plan bent om voor een langere tijd weg te gaan. Zij kunnen een oogje in het zeil houden. Maar zorg ook voor extra bescherming voor uw huis. Dit is geen overbodige luxe!

camerabeveiliging of alarmsysteem

Er zijn een aantal methodes om uw huis extra te beschermen. Een van de bekende inbraakpreventie methodes is het installeren van een alarmsysteem en of beveiligingscamera’s. Een alarmsysteem beschermd uw woning en tuin tegen ongewenste gasten. Inbrekers staan niet te wachten op harde geluiden. Zij willen liever zo stil mogelijk te werk gaan. Plaats daarom een camera duidelijk in het zicht, hier schrikken inbrekers bij voorbaat al van. Uw huis wordt eerder overgeslagen. Naast dat een goede camera met alarmsysteem beweging detecteert, herkennen ze ook rook en brand. Op deze manier wordt uw woning optimaal beveiligd tegen ongewenste verrassingen.

Plaats een geschikt hekwerk

Zeker 60% van alle inbrekers zullen geen voordeuren gebruiken. Zij zoeken liever een zij- of achterkant om naar binnen te gaan. Door goed hekwerk te plaatsen maakt u het de inbrekers al moeilijker om überhaupt uw tuin in te komen. Wie kiest voor gaashekwerk zorgt ervoor dat inbrekers meer tijd kwijt zijn aan het klimmen over het hekwerk. Dit ketst inbrekers af. Zij zullen liever een huis zoeken dat gemakkelijk te betreden is. Om het ze nog moeilijker te maken kunt u het gaashekwerk mooi laten begroeien met planten. Naast dat dit zeer effectief is, geeft het uw tuin ook een fijne uitstraling.

Ramen en deuren aanpassen

Mocht u geen hekwerk hebben, dan is het verstandig om te beschikken over stevige en sterke buitendeuren en ramen. Securetech raadt deuren met een veiligheidscilinder en veiligheidsslot aan. Bent u net verhuisd en wilt u de ramen binnenkort vervangen? Dan raden wij ramen met een ingebouwde slotsysteem en sleutel aan. Het is daarnaast ook handig om alle cilinders bij een nieuw gekocht huis te laten vervangen. U weet niet aan wie de vorige bewoners sleutels hebben gegeven. Door de cilinders te vervangen weet u zeker dat u de enige bent met een sleutel van het huis. Lees ook onze 4 effectieve tips tegen inbraak.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.