Camerabewaking Nederland

Camerabewaking Nederland

Bent u opzoek naar camerabewaking of inbraakbeveiliging in uw regio? Securetech is uw specialist op het gebied van camerabewaking en inbraakbeveiliging. Wij hebben al meer als 12 jaar ervaring op dit gebied en mogen spreken over een volle dosis kennis.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Loop de jaren hebben wij ons bewezen als zijnde een specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo hebben wij onze expertise op veel verschillende gronden ingezet zoals: Alle soorten woningen, bedrijfspanden, groot en kleinschalige kantoorpanden, agrarische sector, medische sector, overheden, scheepvaart & binnenvaart, offshore en nog veel meer.

Wij leveren alle soorten systemen, van professionele bekabelde systemen tot draadloze oplossingen. Bij ons staat gebruikersgemak centraal, wij vinden het ook belangrijk dat de eindgebruiker zonder technische kennis een systeem kan installeren. Wij hanteren daarom ook het Plug & Play concept. Dit houdt in dat elk systeem wat bij ons besteld wordt, volledig nauwkeurig getest en voorgeprogrammeerd de deur uit gaat.

Service

Service is bij ons één van de belangrijkste factoren, onze online reviews liegen er ook niet om. Een 9.3/10 beoordeeld op de online review platform: The Feedback Company. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen leunen, wij geven daarom ook onbeperkte ondersteuning bij de door ons aangeschafte , gratis software updates, en dat allemaal zonder dat je aan maandelijkse kosten vast zit.

Onze producten

Securetech heeft een ruim assortiment in camerabewaking sets, van analoog tot IP. Ook bieden wij klasse 2 gecertificeerde inbraaksystemen welke functioneren over een beveiligde draadloze verbinding, letterlijk iedereen kan het installeren. De accu’s van onze inbraaksystemen gaan gemiddeld 5 tot 7 jaar mee.

Vraag offerte aan


Bezoek onze showroom

Keuzehulp

Vind u het lastig om een keuze te maken?
You've just added this product to the cart: