Persoonlijk advies in onze showroom

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. 

De juiste bewakingscamera kiezen we samen in Alkmaar

In onze showroom bieden we u de mogelijkheid om al onze producten in levende lijve te aanschouwen. Onze demo-wand staat klaar om u te helpen bij het vergelijken van beeldkwaliteit en onze deskundige adviseurs staan paraat om u van passend advies te voorzien.

Als u van plan bent om uw camerabewakingssysteem zelf te monteren, kunt u het direct mee naar huis nemen. U kunt ook direct een afspraak maken met een van onze adviseurs voor professionele installatie. We streven ernaar om uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, of u nu zelf aan de slag wilt gaan of kiest voor onze installatieservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag – 09:00 tot 17:30
Zaterdag – op afspraak
Zondag – gesloten

Adres

Let op, voorafgaand contact opnemen voor bezoek aan onze showroom, zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.