Installatie van bewakingscamera voor thuis

Bij ons kunt u vertrouwen op hoogwaardige camerabewaking om uw huis te beschermen. U heeft de flexibiliteit om het proces te beginnen met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om direct uw eigen systeem samen te stellen, beide inclusief professionele montage. Onze deskundige beveiligingsspecialisten staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

De hoogte in

De bewoner van deze woning wenste geen fysieke camera’s direct op het huis, maar wilde toch een veilig gevoel in zijn eigen huis. Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we besloten om rondom de woning de hoogte in te gaan met zwarte camerabeveiligingspalen. Op deze manier worden de palen geïntegreerd in de omgeving van de woning, zonder enige visuele afleiding.

Onze vakmannen hebben zorgvuldig de bekabeling rondom in de tuin ingegraven, en vervolgens het geheel weer strak gemaakt, zodat er niets meer van te zien is. Dit zorgt voor een nette en onopvallende installatie, zonder enige verstoring van deze prachtige tuin.

Geen dode hoeken

Door meerdere palen op deze locatie te plaatsen, hebben we gezorgd voor volledige dekking, waardoor ongezien betreden van het terrein niet mogelijk is. Alle opnames worden kraakhelder vastgelegd en blijven minimaal 3 tot 4 weken bewaard. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.