Camera beveiliging in Rijswijk inclusief montage

Helaas zijn er steeds meer inbraken. Binnen enkele minuten hebben de inbrekers hun buit bijeengeraapt en uw ooit veilige huis veranderd in een ravage. Voorkom financiële en vooral emotionele schade door uw huis te beveiligen met camera beveiliging.

Wist u dat inbrekers vaak de voorkeur geven aan de achterzijde van een woning. Waarom? In de achtertuin zijn ze minder zichtbaar dan vanaf de openbare weg. Daarom adviseren wij altijd om te kiezen voor rondom camera beveiliging bij uw woning. Het biedt u de gemoedsrust en veiligheid die u nodig heeft om uw huis en dierbaren te beschermen.

Camera beveiliging om en rond het huis

Doorgaans worden twee of drie beveiligingscamera’s aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde hoekwoning.

Deze beveiligingscamera’s plaatsen wij strategisch aan zowel de voor-, achter- en zijkant van uw huis om een volledige dekking te garanderen.

Het beste camerasysteem voor uw woning

Bij Securetech staat gebruiksgemak voorop. Onze camera’s zijn eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd betrouwbaar. Samen met onze service zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de beste camerasysteem. We focussen op technologie die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, zodat u altijd met gemak op ons camerasysteem kunt vertrouwen.

Veelgestelde vragen

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint vanaf incl. btw € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw camerasysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. 

Of het nu om uw woning of bedrijf gaat, wij zorgen voor uw veiligheid en privacy. Bij het installeren van camera’s houden we rekening met privacywetten en nemen maatregelen om de privacy van omwonenden te beschermen. We voorzien in waarschuwingsstickers en volgen strikte richtlijnen voor het delen van camerabeelden. Uw veiligheid en wettelijke naleving zijn onze prioriteit.

Wilt u probleemloos? kies dan niet voor draadloos. Wanneer u camera’s laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen verstoord worden door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, zijn gevoelig voor verstoring door stroompieken. Het kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert deze risico’s.

Voor zowel uw woning als bedrijf maken we optimaal gebruik van de bestaande faciliteiten en infrastructuur. We kunnen bijvoorbeeld kabels laten lopen via bestaande industriële kabelgoten, ze integreren in systeemplafonds (indien aanwezig) of aansluiten op uw huidige netwerkinfrastructuur. Andere mogelijkheden, zoals het gebruik van kruipruimtes of patchpunten (indien beschikbaar), behoren ook tot de opties. Als het nodig is, kunnen we zelfs kabels ondergronds leggen. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en esthetisch verantwoord wordt afgewerkt.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw woning of bedrijfspand met het grootste respect, alsof het onze eigen is. Voor beveiligingsdoeleinden kiezen we de beste route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, die meestal in de meterkast is geplaatst. Bekijk ons meest recente werk.

Absoluut. Wij installeren camerapalen speciaal ontworpen voor camerabeveiliging. Onze camerapalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en standaard verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL9010), zwart (RAL9005) en zilver.

Indien u een specifieke RAL-kleur wenst, is dat ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden kunnen zijn. Wilt u ook graag een paal bij uw bedrijf of woning? Vraag een offerte op maat aan.

Camerabewaking dient verschillende essentiële doelen in de beveiliging van zowel privé- als bedrijfslocaties:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers of vandalen afschrikken, waardoor de kans op ongewenste incidenten vermindert.

 2. Opsporingsdoeleinde: In het geval van een beveiligingsincident zijn camerabeelden een onmisbaar hulpmiddel. Ze bieden concreet bewijsmateriaal dat kan helpen bij de opsporing en identificatie van daders, wat vaak effectiever is dan een alarmsysteem.

 3. Bewijsvoering: Camerabeelden kunnen als bewijs dienen in juridische situaties, van geschillen tussen klanten tot aansprakelijkheidsclaims.

 4. Overzicht en Controle: Camera’s bieden eigenaren en beveiligingspersoneel de mogelijkheid om gebieden real-time te monitoren, waardoor ze snel op situaties kunnen reageren.

 5. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een camerasysteem kosten met zich meebrengt, kunnen de voordelen op de lange termijn – zoals het voorkomen van diefstal of schade – leiden tot significante kostenbesparingen.

Het implementeren van een goed doordacht camerasysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

 

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.