Camerabewaking buiten en binnen voor Poelier Ackermann

In de prachtige stad Alkmaar hebben we voor een vaste klant een geavanceerd camerasysteem geïnstalleerd. Ter vervanging van hun oudere Securetech systeem dat functioneerde via een coax verbinding, hebben we nieuwe, hoogwaardige CAT6-kabels aangelegd om de allernieuwste cameramodellen te kunnen monteren.

Zowel buiten als binnen

Voor buiten hebben we gekozen voor een camera in een andere kleur, zodat deze minder opvalt. Bovendien oogt het ook veel mooier. De door ons geïnstalleerde full-color beveiligingscamera levert een schitterend beeld in die donkere steeg, vooral wanneer het ‘s avonds donker wordt.

Opzetbeugel voor binnen

Vanwege het prachtig gestucte en verlaagde plafond van de winkel was er geen ruimte om de aansluiting van de camera te verbergen. Gelukkig beschikken we over stijlvolle opzetbeugels waarmee we ervoor hebben gezorgd dat er geen kabels zichtbaar zijn. In tegenstelling tot buiten gebruiken we vaak een wandbeugel waar de camera onder komt te hangen. 

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.