Camerabe­vei­li­ging bij VvE Murano

Securetech tekende voor VvE Murano een uniek beveiligingsconcept uit voor hun parkeergarage, dat de veiligheid en spullen van hun bewoners garandeert.

Met een toenemend aantal diefstallen en vandalisme in de parkeergarage, begonnen de bewoners van VvE Murano zich steeds ongemakkelijker en onveiliger te voelen bij het parkeren van hun voertuigen. Bovendien werden fietsen regelmatig gestolen, wat het gevoel van onbehagen bij de bewoners vergrootte. 

De toepassing

Om deze ernstige kwesties doeltreffend aan te pakken, hebben we gekozen voor een geavanceerd beveiligingssysteem met hoogwaardige HD-camera’s en bewegingsdetectie. Samen vormden deze technologieën een uitgebreid infrastrutuur dat elk hoekje van de parkeergarage bestreek.

Naast alle kennis die we in huis hebben op het gebied van IP camerabewaking/camerabeveiliging, weten wij exact wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij als principe het PPKR concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor Kwaliteit, gebruiksgemak en installatie’s van a tot z. Daarnaast beloven wij u een snelle oplevering, Degelijke service met goede ondersteuning en goede garantie voorwaarden.

Discreet en effectief

De investering in deze moderne beveiligingsoplossing toonde niet alleen aan dat de VvE de veiligheid van haar bewoners serieus neemt, maar het creëerde ook een gevoel van gemeenschap en vertrouwen onder de bewoners.

Verminderen van diefstal en vandalisme

De geavanceerde camera’s, met hun hoge resolutie en brede gezichtsveld, maakten het mogelijk om gedetailleerde beelden vast te leggen van elke beweging in de parkeergarage. Hierdoor konden bewoners nu de nodige bewijzen verzamelen in geval van schadeclaims, zoals ongevallen, krassen of deuken aan hun voertuigen. 

Als gevolg van de implementatie van Camerabewaking zag de VvE een duidelijke afname van diefstallen, vandalisme en schadegevallen in hun parkeergarage. De investering in deze moderne beveiligingsoplossing toonde niet alleen aan dat de VvE de veiligheid van haar bewoners serieus neemt, maar het creëerde ook een gevoel van gemeenschap en vertrouwen onder de bewoners.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw VvE?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.