Retourneren

Retourneren van uw product.

Retouraanvraag

Wat te doen bij annuleren, retourneren of reparatie/vervanging?

Annuleren

U kunt uw bestelling, indien deze nog niet verzonden is, kosteloos annuleren. Op het moment dat de bestelling al is verzonden, dan dient u het pakket te weigeren bij levering. Indien Securetech reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij na het retour van de goederen, het aankoopbedrag aan u crediteren.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. U heeft een termijn van 14 dagen om uw retourzending schriftelijk aan te melden, na deze melding heeft u een termijn van 14 dagen om de goederen te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten zoals; kabels op maat. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Indien er sprake is van beschadigde producten kan er waardevermindering gerekend worden tot 100% (indien onverkoopbaar verklaard). Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Securetech zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de afnemer. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Alle annuleringen, omgeruilde artikelen en retourneringen dienen schriftelijk aan Securetech kenbaar te worden gemaakt. Dit kan per e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig, dit rekeningnummer moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarop de betaling is uitgevoerd. Klanten uit België dienen het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op! het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarop u de betaling aan Securetech heeft gedaan, dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u gecrediteerd.

Heeft u een niet goed functionerende product?

Het is natuurlijk erg vervelend dat uw product niet degelijk functioneert. Indien uw product binnen de 3 jaar garantie valt, dan kunt u uw product eenvoudig retourneren inclusief ons retour en/of reparatie formulier. Indien uw product ouder is als 3 jaar, dan kunnen wij kosteloos uw product onderzoeken, de mogelijke defecten kunnen wel in rekening gebracht worden. Onze collega’s zullen u vooraf altijd op de hoogte stellen van mogelijke reparatiekosten.

Zie ook onze algemene voorwaarden & garantie.

Retouradres

Securetech B.V.
Hamsterkoog 3A
1822 CD Alkmaar
Nederland

Reparatie aanvragen:

Retour aanvragen: