Kennis Centrum

 

Welke camera's?

CCTV Bewakingscamera's zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Bent u op zoek naar camera’s voor uw bedrijf, winkelpand of woning dan
Heeft u de keuze uit enorm groot aanbod van systemen zoals; Digitale bedrade systemen draadloze camera’s, IP camera’s, bekabeling, recorders etc…Waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer en vraagt u zich af:


Welke camera's zijn geschikt?

Ons antwoord op deze vraag is voor elke situatie verschillend. U wilt uw bedrijf, winkel of woning beter beveiligen met camera’s, dan is een camerasysteem met in de basis een DVR recorder of NVR Recorder de beste oplossing: een DVR Recorder biedt u de mogelijkheid de beelden op te nemen neemt uw bij beweging of continu en bewaart uw beelden enkele weken op een HDD (hardeschijf) en zorgt ervoor dat u op afstand de mogelikkheid heeft om mee te kijken vanaf uw PC en smartphone of tablet…

Het grootste voordeel van een camerabewaking DVR recorder is dat deze altijd werkt en zonder externe aparaten en geheel onafhankelijk kan functioneren.. Uw bewakingscamera's zijn niet afhankelijk van een computer en functioneren volledig op de achtergrond. U kunt kiezen voor een draadloos, bekabeld of HD camerasysteem.


Een draadloos camerabewaking systeem

U legt liever geen kabels aan? Of heeft u de mogelijkheid niet om te kabels te trekken? Dan kunt u kiezen voor een draadloos camerasysteem. Uiteraard is een draadloos systeem niet geheel draadloos en zult u toch voor de voeding (stroom) van de camera’s. echter zal het beeldsignaal wel draadloos zijn. Uw camera's zijn eenvoudig aan te sluiten en te volgen via internet en met uw smartphone of tablet. U kunt u keuzen maken uit een premium of een ProSeries camerasysteem.

Lees meer over Draadloze camera systemen:

U legt liever geen kabels aan? Of heeft u de mogelijkheid niet om te kabels te trekken? Dan kunt u kiezen voor een draadloos camerasysteem. Uiteraard is een draadloos system niet geheel draadloos en zult u toch voor de voeding (stroom) van de camera’s. echter zal het beeldsignaal wel draadloos zijn. Uw camera's zijn eenvoudig aan te sluiten en te volgen via internet en met uw smartphone of tablet. U kunt u keuzen maken uit een premium of een ProSeries camerasysteem.

U kunt kiezen uit een Premium en een ProSerie camera Systeem. Premium camera Systemen zijn gunstig geprijsd. De Pro camera systemen leveren de beste beeldkwaliteit en beschikken over een sterkere zender, zo vormen een aantal muren minder belemmering voor het ontvangst.

U kunt kiezen uit de compleet samengestelde systemen met 4 draadloze camera’s of of u kunt deze zelf samenstellen. Wat u keuze ook is, U sluit ze heel eenvoudig zelf aan.
 

Aansluitschema

Hoe wordt het systeem aangesloten? Eenvoudig! Het camerasysteem bestaat o.a. uit: De Draadloze camera's, de DVR recorder, een monitor indien deze bested is. en wordt als volgt aangesloten.


1. Camera's
De draadloze camera zal worden geleverd met ontvanger. De camera en de ontvanger worden met een adapter van stroom voorzien. Vervolgens wordt de ontvanger met een kabel aangesloten op de recorder.

2. Recorder
De DVR recorder zal de beelden opnemen recorder op. Wilt u uw camera beelden bekijken via het internet vanaf uw Smartphone, tablet of pc? Koppel de recorder dan met een UTP internetkabel aan uw router. Zo maakt de recorder verbinding met internet, programmer de poorten in uw modem. zo kijkt u mee op afstand.

De DVR recorder is tevens ook leverbaar met HDMI voo Full HD projectie op uw TV of beeldscherm.

3. Monitor
De DVR recorder is voorzien van verschillende aansluitingen. Koppel een monitor aan de recorder of gebruik uw televisie. U kunt de recorder ook volledig vanaf uwc computer bedienen.
 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over een draadloos camerasysteem? Wellicht vindt u het antwoord hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 072-5115052 of stel uw vraag online via het contact formulier. Het team van SecureTech helpt u graag bij het zoeken naar het juiste camerasysteem.

Vraag en antwoord.

 

Bekabeld camerabewaking systeem


Een kabeld system aansluiten? Een bekabeld camerasysteem de beste keuze. U sluit camera's met één kabel aan en volg ze via internet en met uw smartphone. Kies voor een Premium of een ProSeries camerasysteem.

Lees meer over bekabelde systemen:

U bent op zoek naar bewakingscamera’s voor uw winkel, bedrijf of woning? en is het mogelijk om de camera’s met een kabel aan te sluiten? Dan is een bekabeld camerasysteem de beste oplossing, opnemen op beweging, continu of opnmen volgens uw schema behoren tot de mogelijkheden. Bekijk uw beelden op uw PC of smartphone en sluit ze eenvoudig aan.

Bekabelde camera bewaking systemen zijn er in veel varianten: Hoogwaardige  infrarood nachtzicht camera’s, onopvallende dome camera’s of kleine mini camera’s Welke camera’s u ook kiest. U sluit ze eenvoudig met een kabel aan op de DVR Recorder.

U heeft de keuze uit onze Premium of ProSeries camerasystemen. Premium  camera’s zijn gunstig geprijsd. ProSeries camera’s leveren de beste beeldresultaat. Kies voor een compleet systeem met 1,2,4,6,8 of 16 camera’s of stel zelf uw camerasysteem samen.
 

Aansluitschema

 

U vraagt zich af hoe een bekabeld systeem wordt aangesloten? Onze pakketten zijn Eenvoudig aan te sluiten! De complete camerasystemen bestaan uit bewakingscamera's, kabels, een recorder met hardeschijf, voiding adapter en eventueel een monitor wordt als volgt aangesloten.

1. Camera's
Elke camera wordt aangesloten met een kabel op de recorder. Tot 40 meter gebruikt u onze coax combikabel. Bij grotere afstanden gebruikt u UTP kabel en video baluns. U hoeft geen stopcontacten aan te leggen want zowel de het beeld en de voiding gaan over een kabel.

2. Recorder
De recorder verzorgt de opnamen van de camerabeelden. Wilt u uw camera's volgen via internet en live meekijken met uw smartphone? Koppel de recorder dan met een internet (UTP) kabel aan uw router. Zo maakt de recorder verbinding met het internet en na het verrichten van een aantal instelingen in uw modem kijkt u mee op afstand. Hiervoor kunt u ook de handleiding raadplegen.

3. Monitor
De DVR recorder is voorzien van een aantal mogelijkheden om een monitor of TV aan te sluiten zoals: VGA, RC BNC en in indien gewenst een HDMI aansluiting. Koppel een monitor aan de recorder of gebruik uw televisie. U kunt de DVR recorder ook volledig met de computer bedienen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over bekabelde camerabewakingsystemen? Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 072-5115052 of stel uw vraag online. SecureTech helpt u graag in uw zoektocht naar het juiste camerasysteem.

 

Een IP camerabewaking systeem


Is alleen de allerbeste beeldkwaliteit goed genoeg? Kies dan voor een HD IP Camera bewaking systeem van Securetech. Sluit uw camera's met één kabel aan en volg ze via internet en met uw smartphone. Kies voor camerabewaking in HD kwaliteit...

Lees meer over een HD IP Camera systeem:

U wilt uw bedrijf of woning voorzien van bewakingscamera's en zoekt u het camerasysteem met de beste beeldkwaliteit? Kies dan voor een HD camerasysteem. Neem uw beelden op in HD kwaliteit, volg uw camera’s met uw PC of smartphone en sluit ze eenvoudig aan.

Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Camerabeelden in HD kwaliteit geven u een onweerlegbaar bewijs. Dankzij de hoge resolutie en de nauwkeurige kleurweergave brengt u met een HD camerasysteem zelfs de kleinste details scherp in beeld.

Een HD camerasysteem werkt op basis van IP. Dat klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. IP instellingen en lastige software programma's zijn met dit systeem verleden tijd! Het camerasysteem is namelijk zo gemaakt dat het heel eenvoudig zelf is aan te sluiten. Een kwestie van de kabels vastklikken en het werkt.

De hoge beeldkwaliteit en het aansluitgemak maken dit camerasysteem uniek. Kies voor een compleet systeem met 1,2,3,4,5 of 6 camera’s of stel zelf uw HD IP PoE Camerabewaking systeem samen.
 

Aansluitschema

Vraagt u zich af hoe een IP PoE Camerabewaking systeem wordt aangesloten? Eenvoudig! Een compleet camerasysteem bestaat uit: HD IP PoE bewakingscamera's, een HD IP NVR recorder met 4/8/16/ PoE Poorten, UTP kabels en eventueel een monitor en wordt als volgt aangesloten:


1. Camera's
Elke camera wordt met een UTP kabel aangesloten op een PoE (Power over Ethernet) switch of NVR ( Netwerk Video Recorder) Met PoE poorten. Een stopcontact naast de camera heeft u niet nodig. Want de camera's worden door de PoE switch of NVR van stroom voorzien.

2. Recorder
De HD IP NVR recorder sluit u eveneens met een UTP kabel aan op de. De recorder neemt uw camerabeelden op. Wilt u uw camera's volgen via internet en met uw smartphone? Koppel de recorder dan met een extra UTP kabel aan uw router. De recorder vindt de camera's automatisch.

3. Monitor
Wilt u een monitor aansluiten? Kies dan voor een monitor met HDMI aansluiting. U sluit hem met een HDMI kabel aan op de recorder. U kunt het camerasysteem ook volledig met de computer bedienen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over een HD IP camerasysteem? Wellicht vindt u het antwoord hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 072-5115052 of stel uw vraag online. SecureTech helpt u graag in uw zoektocht naar het juiste camerasysteem.