Installatie Service

Installatie service van SecureTech

Bij SecureTech kunt u uw CCTV camerabewaking pakket zelf installeren, u kunt er voor kiezen deels  zelf installeren of  het systeem volledig te laten installeren door onze monteurs. Het systeem zelf is Plug en Play en kan eventueel zelf worden gedaan. Het aansluiten van de recorder naar het internet, kan soms als lastig worden ervaren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kun u ons mailen naar info@securetech.nl of vul het contact formulier in met uw verzoek prijsopgave of een offerte.

 

Zelf uw camerabewaking systeem installeren

Onze systemen/pakketten zijn Plug en Play. Dit betekent dat de installatie goed zelf gedaan kan worden. Denk bij het installeren aan installatie is een kwestie van kabels trekken en de bewakingscamera's ophangen. Wij kunnen de recorder al ingesteld naar uw wensen bij u afleveren. Onze IT'er kan eventueel op afstand voor u de instellingen naar internet, Smartphone en tablet verzorgen. De kosten hiervan zijn rond de €69.00

  

Deels zelf uw camerabewaking installeren

SecureTech biedt ook mogelijkheid om zelf de kabels aan te leggen, maar een monteur de bewakingscamera's te laten monteren en eventueel direct de internet aansluiting te verzorgen. Kort gezegd u doet alles wat u zelf kunt en wij doen wat u niet kunt en onze monteur zal de installatie verder verzorgen.

 

Volledige installatie van uw camerabewaking

Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om de installatie geheel door ons te laten verzorgen. De installateur zal in dat geval de installatie van A tot Z naar uw wensen uitvoeren.

 

Een offerte van ons ontvangen? Vul het offerte formulier in! Offerte aanvragen