Nog Geen ervaring met het installeren van een Camerabewaking systeem?

U hoeft geen echte klusser of elektriciën te zijn om onze Camerabewaking systemen te installeren, onze camerabewaking systemen  zijn volledig voorgeprogrammeerd en vereenvoudigd voor de gewone consument, en toch professioneel! u hoeft geen stopcontacten aan te leggen of apparte groepen aan te maken dankzij onze Plug And Play kabels is het mogelijk om alle camera’s te voeden vanaf de recorder en hoeft u dus maar een kabel te trekken van de recorder naar de camera. Zo heeft u een perfecte installatie met weinig inspanning.

Aansluiten is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Uiteraard kunt u zich kosteloos door ons laten adviseren over de geschikte camera’s en pakketten. uiteraard is het ook mogelijk om uw pakketten volledig naaruw wens en behoeften esamen te stellen.
Bij grotere installaties kunt u uiteraard altijd gebruik maken van de expertise en de kennis van onze monteurs.

PRAKTISCHE TIPS BIJ HET ZELF INSTALLEREN van onze systemen:

  1. Houd rekening bij het plaatsen van de camera’s dat deze niet te hoog hangen, bij voorkeur  rond de 3 meter hoogte bij voorkeur onder een afdak, en buiten het bereik van felle verlichting.
  2. Houd de lens schoon, ook tijdens het installeren. Vet en vuil kunnen het zicht belemmeren en in de nacht zorgen voor
  3. Probeer bij het installeren de kabels zo veel mogelijk uit het zicht te houden om sabotage te voorkomen.
  4. Tijdens het plaatsen is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de bekabeling, om storingen te voorkomen.
  5. Hoogspanning kabels kunnen het beeld lichtjes verstoren, zorg er voor dat de bekabeling enkele (10) centimeters hiervan verwijderd is. U doet er goed aan om de kabels eventueel door pvc leidingen te leggen. Maar dit is niet noodzakelijk.
  6. De recorder bij voorkeur plaatsen in een koele en droge omgeving bijvoorbeeld de meterkast