Pakket met 8 camera's

Draadloos WIFI HD IP Plug And Play Camera bewaking.

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze Draadloze WIFI IP Camera bewaking systemen zijn werkelijk Plug And Play.
Bent u opzoek naar een betrouwbare oplossing? Met onze  systemen heeft u als basis een HD WIFI NVR Recorder met minimaal 1000GB HDD als Opslag.
Bekijk uw beelden Live op afstand vanaf uw Smartphone, tablet of pc of sluit uw scherm direct aan op de Recorder met HDMI of VGA.

De draadloze techniek met encryptie maakt draadloos nog veiliger dan ooit!  Wij selecteren enkel systemen met  eigen gesloten WIFI netwerk, dit betekent dat deze niet afhankelijk is van uw bestaande WIFI netwerk thuis en neemt daarom dus altijd op, ook als uw eigen internet/netwerk wegvalt.

Onze Systemen zijn niet alleen stabiel maar bieden ook een betrouwbare draadloze verbinding, Met als voordeel een vloeiende overdracht van de beelden.   Afstanden tot wel 30 meter en meer met muren en plafonds binnenshuis zijn prima haalbaar! Buitenshuis zijn afstanden tot wel 80 meter haalbaar!

Kiest u voor dit draadloze systeem van SecureTech.nl dan kiest u voor een eenvoudige installatie! Het is echt Plug And Play!  En levert tevens ook haar scherpe beelden. dankzij de digitale overdracht.

Het Systeem word geheel compleet geleverd zodat u thuis direct aan de slag kunt!

1 artikel(en)

Set Descending Direction
Per Pagina

Raster  Lijst 

1 artikel(en)

Set Descending Direction
Per Pagina

Raster  Lijst 

Selectie verfijnen:

Prijs
 1. € 1.040,00 en hoger (1)
Merk
 1. Securetech (1)
Kanaals
 1. 4 Kanalen (1)
TVL
 1. 1080p (1)
Infrarood
 1. 20 meter (1)
Vandaal bestendig
 1. Vandaal bestendig (1)
Gebruik
 1. Binnen & Buiten (1)
Wifi
 1. Met Wifi (1)
Lens
 1. Vaste lens (1)
Serie
 1. Premium serie (1)
Kanalen
 1. 8 kanalen (1)
Formaat
 1. Middelgroot (1)
Kleur
 1. Wit (1)