Securetech biedt 5 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

 

VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL96RABO0341144320 t.n.v.:
Securetech Security Systems
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan  Securetech Security Systems:


IBAN: NL96RABO0341144320
BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.REMBOURS

U betaalt rechtstreeks aan de koerier op het moment dat u uw bestelling ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de koerier langs komt. Treft de koerier u niet thuis,dan word uw pakketje de volgende werkdag nogmaals aangeboden

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 7,00 in rekening (plus eventueel de gebruikelijke verzendkosten indien van toepassing)

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.


 

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Voor paypal betalingen betaalt u een klein bedrag aan paypal voor de geleverde service.

 

 

Veilig online betalen met uw creditcard bij securetech.nl. 

Voor het betalen met uw creditcard brengt securetech kosten in rekening voor de verwerking van de betaling. Wat deze kosten bedragen krijgt u inzichtelijk zodra u het gewenste product in uw winkelmandje plaatst, het systeem berekent automatisch welke kosten u betaald voor de creditcard betaling.


Heeft u nog vragen over de betaal mogelijkheden van SecureTech? stel direct uw vraag per mail via Info@SecureTech.nl of bel 072-5115052