Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Securetech biedt 6 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierden kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer: NL96 RABO 0341 1443 20 t.n.v. Securetech Security Systems
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan: Securetech Security Systems
IBAN: NL96 RABO 0341 1443 20
BIC/SWIFT: RABONL2U
Let op! vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.

Rembours

U betaalt rechtstreeks aan de koerier op het moment dat u uw bestelling ontvangt. Zorg ervoor dat u het gehele bedrag contant en gepast in huis heeft wanneer de koerier de bestelling komt afleveren. Treft de koerier u niet thuis dan wordt de bestelling de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 7,00 in rekening (plus eventueel de gebruikelijke verzendkosten indien van toepassing). Een rembours betaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland. U betaalt elektronisch via PayPal.

PayPal

U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Voor Paypal betalingen betaalt u een klein bedrag aan Paypal voor de geleverde service.

Creditcard

Veilig online betalen met uw creditcard bij securetech.nl.
Voor het betalen met uw creditcard brengt Securetech geen extra kosten in rekening.

SprayPay

Wilt u liever uw gespreid betalen? dat is mogelijk met onze partner SprayPay. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot € 3500,- in een termijn van 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd, maar dit varieert tussen de 11.9% – 14%. Let op, geld lenen kost geld!

Om via SprayPay te kunnen betalen, moet u de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtigen afgeven

Geef bij de checkout aan dat u met SprayPay gespreid wilt betalen. Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijgt u te horen gespreid betalen voor u mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd, zal uw bestelling worden klaargezet en verstuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

Bekijk ook de algemene voorwaarden op de website van SprayPay.